Essentials
September 2, 2013 posted by Dat Dus

Zo wordt thuisfitness weer leuk

Zo wordt thuisfitness weer leuk

Eerlijk zeggen: wie heeft er een fitnessapparaat op zolder staan dat al tijden staat te verstoffen? De nieuwe S-Line van Kettler belooft daar verandering in te brengen. Door social media in te zetten, wordt het thuissporten socialer en uitdagender.

Hoe werkt het? Je downloadt de S-Fit app op je smartphone of tablet waarmee je gebruikmaakt van verschillende trainingsprofielen, je je prestaties evalueert via kettfit.com en deelt via social media. De S-Fit Technology zorgt ervoor dat mensen en apparaten draadloos met elkaar verbonden zijn, waardoor thuistraining ‘sociaal’ en weer leuk wordt.

Voor iedere sportieve doelstelling is er een passend apparaat. Of het nu om conditie, spierversterking of afslanken gaat. Centraal staat de S-Line software, die iedereen de mogelijkheid geeft professionele begeleiding op afstand te krijgen en om resultaten digitaal te monitoren, te analyseren en te delen via Facebook. De Kettler S-Fit App ondersteunt Android smartphones en iPhones vanaf versie 3G S en is beschikbaar via Appstore en Google Play.

De Kettler S-Line bestaat uit een crosstrainer, ergometer en speed bike en is vanaf september 2013 beschikbaar bij een selectie van Kettler-dealers. De adviesprijzen variëren van € 1.595,- tot € 2.199,-. Begin 2014 zal de Kettler S-line worden uitgebreid met een loopband. Voor meer uitleg en informatie kijk op www.kettler.nl en www.kettfit.com.

KETTLER_UNIX_S_01 1.799,- euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *