Opmerkelijk
December 27, 2013 posted by Dat Dus

Wetenschapsnieuws-app

Wetenschapsnieuws-app

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes op het gebied van wetenschap? Dan is de nieuwe app ‘De Week van New Scientist’ echt iets voor jou!

De inhoud van de app staat los van het magazine New Scientist of het nieuws op de website NewScientist.nl. De wekelijkse nieuws-app is volgens hoofdredacteur Irene de Bel een logische aanvulling op het maandblad. ‘Met de app kunnen we voorzien in de snelle nieuwsvoorziening waar New Scientist juist zo sterk in is’, zegt De Bel. ‘De iPad-app is onderdeel van ons à-la-carte-menu waarbij we verschillende opties bieden om zowel onze trouwe abonnees als sporadische meelezers te kunnen voorzien van kwalitatief nieuws, achtergronden en opinie op het gebied van wetenschap en technologie.’ Naast de wekelijkse nieuwseditie verschijnen ook edities met speciale thema’s, met berichtgeving op het gebied van bijvoorbeeld technologie, sterrenkunde of het menselijk lichaam.

image008De Week van New Scientist is vanaf 20 december te koop in de App Store voor € 0,89 per editie of € 4,99 per maand (minimaal 6 edities). Een proefabonnement van 7 dagen is nu tijdelijk gratis beschikbaar.

Meer over New Scientist 
New Scientist streeft ernaar de kijk van de lezers op de wereld te veranderen met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Het van oorsprong Britse tijdschrift is het grootste weekblad ter wereld op het gebied van wetenschap en technologie. Dankzij de focus op ‘ideeën die de wereld veranderen’ en de balans tussen diepgang en toegankelijkheid, is het magazine populair bij een breed publiek.

De Nederlandstalige editie verschijnt maandelijks met diepgaande achtergrondartikelen en opinie. Het combineert de beste internationale artikelen met eigen kopij, waarin Nederlands en Belgisch toponderzoek veel aandacht krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *