Essentials
May 16, 2014 posted by Dat Dus

Telefoonverslaving? Download BreakFree-app

Telefoonverslaving? Download BreakFree-app

Wie is er niet verslaafd aan zijn smartphone? Tegenwoordig staren we uren naar ons beeldschermpje en vegen, tikken en schuiven dat het een lieve lust is. Vind je ook dat je te veel achter je scherm zit? Download dan deze app die helpt je verslaving in te dammen.

De BreakFree app houdt bij hoe lang je bezig bent met apps, hoe vaak je je telefoon ontgrendelt en hoeveel tijd je besteedt aan het voeren van telefoongesprekken. Het berekent een ‘verslavingsscore’ op basis van deze statistieken en helpt je herinneren het rustiger aan te doen als je gebruik toeneemt. Je kunt ook perioden van ‘stilstand’ plannen door geluiden en internet uit te schakelen, automatisch telefoongesprekken afwijzen en geautomatiseerde reacties op berichten instellen.

Je kunt BreakFree gratis downloaden, maar voor de premium versie voor de meest gedetailleerde statistieken, met onder andere specificaties van hoeveel tijd je besteed aan telefoontjes en individuele apps moet je upgraden. Download de app op www.breakfree-app.com.

Mobiele verslaafden
Uit een recent onderzoek blijkt dat er wereldwijd 176 miljoen ‘mobiele verslaafden’ zijn, dit is een stijging van 123% ten opzichte van vorig jaar. Een mobiele verslaafde werd gedefinieerd als een gebruiker die meer dan 60 keer per dag zijn apps opent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *