Auto
February 16, 2015 posted by Jape

Geld besparen op auto-onderdelen? Dat kan op deze site

Geld besparen op auto-onderdelen? Dat kan op deze site

Vroeg of laat ontkom je er niet aan: vervanging van auto-onderdelen. Zelfs van de beste auto’s gaan deze niet eeuwig mee. Je kunt natuurlijk nooit precies voorspellen wanneer je een ongeluk hebt, of wanneer welk onderdeel vervangen moeten worden.

Wie slim is en geld wil besparen, vervangt natuurlijk zelf zijn onderdelen. Als je bijvoorbeeld op winstersport gaat, is het een aanrader om voor die tijd even te checken of er niet iets aan vervanging toe is. Wie goed voorbereid is, heeft een aantal dingen bovendien standaard in huis en gaat niet van huis zonder zeker te weten dat voor noodgevallen de belangrijkste onderdelen in de kofferbak liggen.

Ook auto-onderdelen kun je tegenwoordig natuurlijk online kopen. En vaak voor betere prijzen dan in de winkel. Deze webshop heeft een heel volledig assortiment, met meer dan een miljoen originele onderdelen en accessoires voor alle bekende merken. En ondanks dit grote aanbod is het heel makkelijk om de juiste onderdelen te vinden. Stel, je zoekt een nieuwe uitlaat voor bijvoorbeeld een Opel Astra. Dan kun je op de site het merk, model en type invoeren. Maar met de handige functie ‘zoeken op kenteken’ kun je ook je kenteken invoeren, en dan vindt de site de juiste onderdelen voor jouw auto voor je. De site voert een beste prijs beleid en betalen kan via alle bekende veilige kanalen (rembours, creditcard, BillSAFE, overschrijving, iDeal en PayPal) en bij een bestelling van meer dan 300 euro is bezorging gratis. Je hebt je bestelling dan zo snel mogelijk in huis, maar je kunt er ook voor kiezen om deze op te halen in het magazijn. Je hebt bovendien 14 dagen de tijd om een bestelling te retourneren als je toch spijt van je aankoop hebt, of toch een ander onderdeel nodig hebt.

En om het extra aantrekkelijk te maken, biedt onderdelenshop24 voor bepaalde onderdelen vervangingsservice aan. Je krijgt dan bij het opsturen van je oude onderdeel een deel van de waarde terug. Gemak dient de mens. Ik zou zeggen: probeer het eens.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *