kookboek
June 7, 2016 posted by Jeroen Luigies

Food + Bier = Lekker eten met een goed biertje!

Food + Bier = Lekker eten met een goed biertje!

Wat is nu lekkerder dan een ijskoud biertje en een spicy gerecht erbij? Of een groot glas fluweelzacht donker bier dat perfect past bij het stoofvleesrecept dat je wilt maken? Met Food + Bier is lekker bier weer helemaal in the picture.

Food + Bier is een boek voor échte mannen en bevat zo’n 80 gevarieerde recepten van over de hele wereld en uitleg over welke biersoorten daar het beste bij passen. Van kleine bier-bites tot stevige hoofdgerechten, van vlees tot vis en vegetarisch, en van Aziatisch tot Libanees.
Bieren worden steeds als type beschreven. Daarbij worden ook specifieke biermerken die in Nederland verkrijgbaar zijn genoemd. Van licht, fris bier tot het zwaardere werk. Vergeet wijn-spijscombinaties; bier-spijs is de nieuwe trend. De eerste biersommeliers zijn al gesignaleerd!

 

Food + Bier = Lekker eten met een goed biertje!Over de schrijver

Ross Dobson is echt een down-to-earth-chef uit Australië die graag een pint drinkt. Hij heeft 14 boeken op zijn naam staan die draaien om goed, lekker, eerlijk eten. Hij combineert zijn Australische insteek met internationale invloeden. Naast boeken maken, heeft hij twee restaurants in Sydney.

Het boek Food + Bier is in het Nederlands vanaf 10 juni verkrijgbaar.

 

FOOD+BIER | ROSS DOBSON | PRIJS: €24.99 | ISBN: 9789000351251 | VERSCHIJNT 10 JUNI 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *