tv
July 7, 2014 posted by Dat Dus

De beste tv bepaal je zelf met WappZapp Plus

De beste tv bepaal je zelf met WappZapp Plus

Ken je de nieuwe dienst WappZapp Plus al? Dit is de nieuwe Nederlandse concurrent van Netflix en richt zich op kwaliteitsfilms, Europese documentaires, concerten en kinderseries. 

Via de gratis app WappZapp Plus kon je eerder je persoonlijke tv-avond samenstellen uit de programma’s van bijvoorbeeld Uitzending Gemist, RTL XL, TED en YouTube. Nu komt daar een filmpakket bij. Er is veel animo voor de nieuwe dienst; de app is al door 500.000 mensen gedownload. WappZapp Plus is de eerste 14 dagen gratis, daarna kost het € 7,99 per maand.

Kwaliteitsaanbod films
Waar Netflix en HBO zich vooral concentreren op hun zelfgeproduceerde, Amerikaanse series, onderscheidt WappZapp Plus zich door kwaliteitsfilms, documentaires, Nederlandse producties, concertregistraties en kinderfilms aan te bieden. “Onze films hebben in totaal meer dan 1500 prijzen en nominaties gewonnen op de grote festivals zoals de Golden Globes, Oscars en Emmy’s,” zegt Colin Ellis, mede-oprichter van WappZapp. “Daarnaast hebben wij de beste documentaires van de IDFA én een kinderhoek met de vrolijke shows van Ernst, Bobbie en de rest”.

Gratis uitproberen
Je kunt WappZapp gratis downloaden en het Plus pakket 14 dagen gratis uitproberen. De app is beschikbaar voor Android en iOS, volledig compatibel met Apple TV. Ondersteuning voor Chromecast en kijken op de pc kan binnenkort ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *