Essentials
July 18, 2013 posted by Dat Dus

Boekenapp voor Blackberry 10

Boekenapp voor Blackberry 10

De prijswinnende app voor eReading van Kobo, is nu ook beschikbaar voor de BlackBerry® Z10 en de BlackBerry® Q10. Met deze app kunnen gebruikers altijd en overal zoeken naar nieuwe boeken in de Kobo eBookwinkel en hun bibliotheek synchroniseren met hun eReader, tablet of computer.

De afgelopen drie jaar hebben Kobo en BlackBerry samengewerkt aan de ontwikkeling van eReading apps voor BlackBerry gebruikers. En met succes: de app creëert de ideale leeservaring dankzij een gepersonaliseerde boekenplanken, zoekfuncties binnen een boek en de mogelijkheid om tekst te markeren en aantekeningen te maken terwijl je aan het lezen bent. Ook kun je recensies schrijven, boeken een cijfer toekennen en de beoordelingen van anderen lezen.

Blackberry 10-eigenaren die de Kobo app downloaden krijgen nu het boek How to be Interesting After you Graduate van Forbes.com blogger Jessica Hagy cadeau. In haar boek geeft Hagy’s tips over hoe je opvalt in de menigte. Het boek wordt automatisch geupload in de bibliotheek als je de nieuwe Kobo app downloadt.

Met de Kobo app kun je:

  • Kiezen uit meer dan 3.5 miljoen eBooks
  • Automatisch je bibliotheek synchroniseren en altijd doorlezen waar je gebleven was
  • Je leeservaring aanpassen naar jouw wensen met verschillende lettertypes en een dag/nacht stand
  • Je voortgang en leesgewoonten bijhouden met Reading Life statistieken
  • Delen met vrienden via Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *